Ann Katrin Johansen


Velkommen hit!

Før jeg sier noe som helst, vil jeg gjerne gjette på hvorfor du har funnet fram til nettsiden min:

  • Du savner noen å prate med over en kopp kaffe.
  • Du savner venner som du har noe til felles med.
  • Det hender du føler deg ensom.
  • Det hender du føler deg alene sammen med andre.
  • Du er lei av å måtte bli med på det andre har lys til.
  • Du drømmer om å sprette opp lørdag morgen, fordi du har en hyggelig avtale (og ikke fordi du skal vaske badet).

Kjenner du deg igjen? Bra!

DA er det min tur:

Hei! Jeg heter Ann Katrin og er relasjonsveileder.

Jeg hjelper voksne kvinner og menn som ønsker seg et rikere liv med flere venner og opplevelser. Det gjør jeg gjennom programmet Vennskapsformelen.

Når du ønsker å bli kjent med flere mennesker, er det ikke nok å være blid og hyggelig og by på seg selv. Har ikke du også oppdaget det?

Det er jo ikke sånn at folk står i kø på trappa di eller invitasjonene strømmer inn bare fordi du smiler og er grei. Men siden du ikke vet hva (mer) du skal gjøre, blir du sittende der, ensom og akterutseilt.

Sånn kan du ikke ha det!

Jeg lærer deg nye, spennende måter å finne de riktige folka for deg. De du har noe til felles med og som er interessert i tankene og meningene dine, og som ALDRI ville finne på å dra deg med på "fisketur i regnvær" (les: ting du absolutt ikke har lyst til).

For noen år siden var jeg lei livet mitt. Ikke sånn at jeg tenkte på å droppe hele greia, men livet var skikkelig blæh. Heldigvis fant jeg etter hvert ut at jeg måtte finne noe mer meningsfullt å holde på med enn jobb, trening og Dr. Phil. på TV.

Som 59-åring bestemte jeg meg for å starte bloggen Fortell det til Ovanda! Hverken mer eller mindre. Og jeg fant fort frem til både kurs om blogging og grupper på sosiale medier hvor det var andre som drev med det samme. (De var selvfølgelig mye yngre enn meg, men skitt au!)

Jeg har ikke kjedet meg et sekund de siste 5 årene! Og jeg har aldri hatt så stort nettverk som jeg har nå.

I løpet av denne tiden har jeg fordypet meg i det spennende temaet "vennskap i voksen alder". På bakgrunn av ny kunnskap og egne erfaringer har jeg etablert programmet Vennskapsformelen, hvor jeg lærer andre voksne hvordan de kan finne nye venner og ting å fylle tiden med.

Det er folk der ute som har de samme interessene som du har og som savner en venn som deg! Du trenger bare å finne dem.

Det kan jeg hjelpe deg med.

Jeg tilbyr deg en gratis og uforpliktende samtale hvor du får vite mer om hva Vennskapsformelen går ut på og hvordan jeg kan hjelpe deg å få kontakt med de riktige folka for deg.

Send meg en e-post her: ankajo@fortelldettilovanda.com. Jeg tar kontakt med deg så fort jeg kan, og så finner vi et tidspunkt for en hyggelig prat.