Velkommen hit!

Før jeg sier noe som helst, har jeg lyst til å gjette hvorfor du har funnet fram til nettsiden min:

  • Du savner noen å prate med over en kopp kaffe?
  • Du savner venner som du har noe til felles med?
  • Det hender du føler deg alene sammen med andre?
  • Du er lei av bare å gjøre ting andre har lyst til?
  • Du drømmer om å sprette opp lørdag morgen fordi du har en avtale (og ikke fordi du skal vaske badet)?

Kjenner du deg igjen? Bra!

DA er det min tur:
Hei! Jeg heter Ann Katrin

Jeg lærer positive og lærelystne kvinner hvordan de kan bruke internett og sosiale medier til å finne de rette vennene og aktivitetene, slik at de kan få det livet de drømmer om.

For at voksne kvinner skal få et mer sosialt og aktivt liv, er det ikke nok å være blid og hyggelig og by på seg selv. Har du også hørt det? Det er jo ikke sånn at vennene står i kø og invitasjonene strømmer inn bare fordi man smiler og er grei. Men fordi voksne kvinner ikke vet hva (mer) de kan gjøre, er det dessverre mange som føler seg ensomme og akterutseilt. Sånn kan du ikke ha det!

For å få et mer innholdsrikt liv, må du finne ut hva slags venner du passer sammen med, hva du ønsker å bruke tiden din på OG bruke sosiale medier til å finne både venner og aktiviteter.

Jeg lærer deg å finne de riktige folka for deg. De som er interessert i det du har å si, og som ALDRI ville finne på å ta deg med på "fisketur i regnvær".

For noen år siden var jeg lei livet mitt. Ikke sånn at jeg tenkte på å droppe hele greia, men livet var skikkelig blæh. Etter hvert fant jeg ut at jeg måtte finne noe mer meningsfullt enn jobb, trening og Dr. Phil.

Heldigvis for meg har jeg jobbet med kunnskapsorganisering og gjenfinning hele mitt voksne liv; jeg er utdannet fagbibliotekar og arkivar. Jeg har også erfaring fra kommunikasjonsfag, sosiale medier og ledelse.

Er det på nett, så finner jeg det! Så da jeg som 59-åring bestemte meg for å starte en blogg, fant jeg fort frem til både gratis kurs og steder hvor det var mennesker som drev med det samme. (De var selvfølgelig mye yngre enn meg, men skitt au!)

Jeg har ikke kjedet meg et sekund de siste 3 årene! I løpet av denne tiden har jeg også etablert min egen bedrift, Fortell det til Ovanda, hvor jeg lærer andre voksne hvordan de kan få et mer innholdsrikt liv.

Internett er vår tids oppslagsverk, og sosiale medier er de nye møteplassene. Derfor er disse verktøyene ikke bare perfekte, men også helt nødvendige når du ønsker deg et mer sosialt og aktivt liv.

Det er folk der ute som har de samme interessene som du har og som savner en venn som deg. Dere trenger bare å finne hverandre.

Det kan jeg hjelpe deg med.